top of page

lör 23 nov.

|

Stora Teatern

MATTIS - Blå timmar

Frihamnen Event & United Stage presenterar

MATTIS - Blå timmar
MATTIS - Blå timmar

Tid och plats

23 nov. 2024 19:00

Stora Teatern, Kungsparken 1, 411 36 Göteborg, Sverige

Om evenemanget

MATTIS 2024

Med en imponerande karriär som sträcker sig över ett decennium på den svenska hiphopscenen har Mattis blivit en etablerad kraft. Hans lyriska konstnärskap balanserar skört poetiska berättelser med vardagsrealismens råa ärlighet, vilket fångar både hjärtat och sinnet hos lyssnaren. Mattis skapar en unik blandning när han smälter samman ord och musik – en genreöverskridande upplevelse som är lika klar som glas men samtidigt omöjlig att helt definiera.

Nu står Mattis äntligen redo att ta steget ut på en efterlängtad turné som sträcker sig från soliga sommardagar till de första höstfärgade löven. Från etablerade teaterscener till mer intima spelplatser. Under de kommande månaderna lovar Mattis inte bara en spännande turné, utan även en rad nya musikaliska utgivningar och nyskapande samarbeten. Att utmana det traditionella är en av hans främsta drivkrafter, och inget projekt är för stort eller för litet för att utforska.

Efter den kritikerrosade debuten med albumet "Ett tag till" har Mattis fortsatt att skapa vågor i musikvärlden. Med ytterligare ett till album i bagaget och ett stort antal uppträdanden runt om i Sverige har han cementerat sitt rykte som en poetisk galjonsfigur och en unik liveupplevelse. Men Mattis är inte bara en framstående artist – han är även en konceptuell kreatör. Vid sidan av sitt eget konstnärskap driver han bolaget MVH, en tvärkonstnärlig plattform som rör sig mellan text, musik, formgivning och litteratur. Med Mattis i spetsen är framtiden för svensk konst ljus och full av oändliga möjligheter.

Stoppen under höstturnén kommer att markera en milstolpe i Mattis karriär, och i sann Mattis-anda kommer konserterna att spraka av energi, överraskningar och gästframträdanden. Mattis bjuder in till en oförglömlig konsertupplevelse där han levererar det han gör bäst – en perfekt balans mellan kraftfulla framträdanden och intim kontakt med publiken.

Välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page