top of page

fre 09 feb.

|

Göteborgs Konserthus

MOONICA MAC

Frihamnen & All Things Live presenterar

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
MOONICA MAC
MOONICA MAC

Tid och plats

09 feb. 2024 19:30

Göteborgs Konserthus, Götaplatsen 8, 412 56 Göteborg, Sverige

Om evenemanget

Frihamnen Event & All Things Live presenterar

MOONICA MAC

Moonica Mac på vårturné med "Tre stora små stunder med Moonica Mac”

Efter succén med "En liten stund med Moonica Mac" som sattes upp på Södra Teatern i Stockholm och sedan togs ut på höstturné återvänder Sveriges älskade Macen till scenen för en storartad avslutning på formatet. "Tre stora små stunder med Moonica Mac" tar publiken med på en resa i Stockholm, Malmö och Göteborg under februari 2024. Biljetter släpps nu på fredag klockan 10!

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordisk når Moonica Macs toner in på djupet. Nu är hon aktuell med den nya singeln “Historier och liv”.

I februari får publiken äntligen möta Moonica Mac igen. Formatet “En liten stund med Moonica Mac” ska få sitt avslut på ett storstilat sätt. Precis som under hösten blir det blir intima kvällar där det organiska och enkla får gå före det storslagna och magnifika, men den här gången på ännu större scener, ackompanjerat av sublima stråkar. I en blandning av gamla godingar och tidigare helt osläppt material låter hon tonerna och orden leva ut och vidare. Kvällarna till ära kommer Teodor Wolgers som support och förgyller upplevelsen med sin unika musikaliska stämpel.

Biljetter släpps nu på fredag den 17 november klockan 10:00 på allthingslive.se/artist/moonica-mac.

Om Moonica Mac

Sedan debuten 2019 har Moonica Mac med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

År 2021 var hon en av deltagarna i den hyllade säsongen av “Så Mycket Bättre”. Hon har även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Under 2022 var hon på Sverigeturné med “Kom till mig tour” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans. Hon släppte även det hyllade albumet “PART TWO”.

Den 25 april 2023 gjorde Moonica Mac sin enda spelning under våren 2023 på Södra Teatern i Stockholm “En liten stund med Moonica Mac” som sedan togs ut på höstturné. ö

Nu är hon aktuell med singeln “Historier och liv” som släpptes den 10 november.

Dela detta evenemang

bottom of page