top of page

JOHAN AIRIJOKI FIRAR 10 ÅR SOM ARTIST MED JUBILEUMSKONSERTER

Stora Teatern GBG 2 mars


Det har alltid funnits musik som snabbt susar upp på topplistorna och lika snabbt ramlar ner. Mer så än någonsin i en värld där lyssnandet alltmer hänger ihop med ett roligt klipp i sociala medier. Inget fel med det, nödvändigtvis. För en samtid som snurrar allt snabbare är det bara följdriktigt att också kulturen som speglar den blir flyktigt omedelbar.Men sedan finns också Gällivaresonen Johan Airijoki och hans sånger. Som sedan debuten metodiskt byggt ett lojalt följe som stadigt växer. Människor som tagit till sig hans låtar på djupet.”2014 gav jag ut min debut Jag tror det handlar om att. I samband med det träffade jag andra artister som arbetade professionellt med musik. Jag tänkte det där skulle jag också kunna göra om jag bara sätter igång och arbetar för att det ska hända. Skriv låtarna, ge ut skivorna, ta alla spelningar och gör det bästa av dom. Min mor fostrade mig med arbetsmoral, var på plats och jobba jobbet varken mer eller mindre. Från barer och scener av lastpallar till rockklubbar och festivaler. Många nattskift i malmkvarnen för att skapa en extra inkomst. Blod svett och tårar, sena nätter och kuskande runt om i Norden. Nu står jag här med en otroligt fin och dedikerad publik som kommer på mina konserter och köper mina skivor. Det finns många jag vill tacka. Medmusiker som har trott på min vision. Konsert-arrangörer som har tagit en chans på en kille från Malmberget. Men framförallt ni lyssnare som ger liv åt min musik. Ni som har berett plats för mina låtar i era liv. Det finns inga priser och pokaler som kan mäta sig med erat engagemang. Så kom för en kväll där jag kommer att spela mig genom väl valda stycken av min låtkatalog. Kom och fira Johan Airijoki låtskrivar verkstad med mig. Ni är alla medskapare till min verksamhet/ Johan”


Frihamnen Event & United Stage presenterar
VÄLKOMNA

Comments


bottom of page