top of page

KAIZERS ORCHESTRA

TURNESLÄPP!

Biljetter släpps nästa vecka!


Norska sextetten Kaizers Orchestras teatraliska alternativrock bryter språkbarriärerna. Gruppens återföreningsturné i hemlandet, med hela 56 stopp, sålde slut på mindre än 15 minuter. Det blir tre turboladdade konserter i Sverige. Stockholm, Göteborg och Malmö kommer alla få besök. Det är hög tid för Sverige att hoppa på tåget och uppleva Kaizers Orchestra!


Trots att Kaizers Orchestra sjunger på norska är bandets udda, konceptuellt ambitiösa och triumferande musik gränsöverskridande. En syntes av skandinavisk och östeuropeisk folkmusik, turboladdade med högenergisk blues, indie, metal och rock.


Bandet kommer åka ut på en storslagen turné 2024-2025 med stopp över hela Europa. Under 2023 har samtliga album remastrats och getts ut på vinyl igen.


Bandet bildades år 2000 när bandets sångare, keybordist och trummis hittade varandra när de studerade till musiklärare. Gitaristerna var två gamla barndomsvänner och orginalbasisten hittade de genom en rekomendation i den lokala musikaffären. Debuten skedde på en norsk festival och redan från början exploderade publiken i gemensam allsång.

När man nu återförenas kan vi lova än större allsång, än större publik och än mer gränsöverskridande show!


Frihamnen Event & United Stage presenterar

Comments


bottom of page