top of page

Sommarkonserter på Skansen Kronans Terrass

STYVA LINAN / JOHAN AIRIJOKI / TINGSEK / EMIL JENSENMissa inte sommarens stora njutning när Skansen Kronans Terrass bjuder ett somrigt Göteborg på musik, mat och dryck.


Sedan 1687 har Skansen Kronan på Skansbergets topp skyddat Göteborg från angrepp, idag njuter besökare av den fantastiska utsikten över staden från vår terrass.


Under fyra onsdagar i juli välkomnar Skansen Kronan alla musikälskare upp till Terrassen för en unik upplevelse med livemusik på en av stadens mest unika platser. Kom upp till oss och njut till tonerna av Styva Linan, Tingsek, Johan Airijoki och Emil Jensen. Ta gärna en bit mat och en god dryck innan konserten, vi har fullständiga rättigheter. Kom själv, med vännerna eller med någon du håller kär!


Styva Linan

”Av alla nya rockband i Sverige, dom är jag mest nyfiken på att se live” – Jan GradvallJohan Airijoki

Sedan debuten med Vissa saker måste brännas 2015 har han metodiskt byggt ett lojalt följe som stadigt växer. Människor som tagit till sig hans låtar på djupet. Som sakta spridit ordet om den inneboende kraften och skönheten i sånger som ”Allting kommer att bli bra”, ”Tomtebloss” och ”Lyssna på Bruce”.Tingsek Duo

Tingsek har sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul med influenser av amerikansk tradition. Skånebördiga sångaren, låtskrivaren och producenten Magnus Tingsek är en av våra allra främsta liveartister där inget lämnas åt slumpen. Tingsek på scen levererar modern soul av yppersta världsklass som får publiken att trilla baklänges. Tingsek kommer till Kronan som duo.Emil Jensen

Under de senaste åren har Emil turnerat med sina säregna föreställningar för fullsatta hus genom hela landet – på allt ifrån Dramaten till Way out west, från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr.

Frihamnen Event presenterar
Comments


bottom of page